Koor

In 1996 stelde Cécile Schouten een gelegenheidskoor samen uit haar leerlingenbestand van de Maastrichtse muziekschool en ten gevolge van de enthousiaste reacties op hun optredens heeft het koor een groot repertoire opgebouwd en vele succesvolle concerten uitgevoerd, al dan niet in samenwerking met instrumentalisten en/of andere vocalisten.

Naast de ‘thuisconcerten’ in Zuid Limburg heeft het ensemble inmiddels ook buiten Limburg in o.m. de St.Janskathedraal in Den Bosch en de St.Pieterskerk in Leuven concerten verzorgd. Ook vond een zeer succesvolle concertreis naar Frankrijk plaats waar 3 concerten in de Auvergne werden gegeven.


CONCERT IMPRESSIES

‘Verwunderung’ was de titel van het concert gegeven op 26 april 2015.
Medewerking aan dit concert werd verleend door Christianne Steegmans (piano) en Axel Jansen (zang). Klik op onderstaande foto voor een impressie.

website


Het concert ‘Licht en donker’ met Duruflé’s ‘Requiem en Vivaldi’s ‘Gloria’, werd in samenwerking met ‘Canto con Fuoco‘ , op zondag 9 november 1914, in Ontmoetingskerk in Geleen en zaterdag 15 november, in de abdijkerk van Rolduc in Kerkrade ten gehore gebracht. Klik op de foto voor een impressie.

fotoboek b


Zondag 15 juni 2014 werd een bijzonder zomerconcert gegeven in de Cellebroederskapel. Klik op de foto voor een impressie.

femkes


Op zondag 22 september 2013 werd in De Kopermolen te Vaals een concert gegeven, zie onderstaand voor een impressie van deze uitvoering.